PROJECT

Onze MISSIE

Expo 50 mikt er naar iedereen die ouder is dan vijfig of stilaan de 50 nadert, kennis te laten maken met een brede waaier van informatie, producten en diensten. De nadruk ligt hierbij op activiteit, gezondheid en gezelligheid. Uiteraard zijn mensen van alle leeftijden welkom.

Met een bezoek aan Expo 50 steun je niet alleen lokale zorgverleners en ondernemers, maar ook lokale initiatieven zoals verenigingen met een jeugdwerking en het goede doel.

Actief, gezond en gezellig

De nadruk van Expo 50 ligt op activiteit, gezondheid en gezelligheid. Je vindt er dan ook standhouders uit de zorg, de vrijetijdsector, dienstenbedrijven en diverse leuke producten.

Ook aan de gezelligheid wordt gedacht. Een lokale vereniging zal er voor zorgen dat je gezellig iets kunt drinken en geen honger hoeft te krijgen. De opbrengst hiervan gaat integraal naar de werking van de vereniging.

Onze kernwaarden

Expo 50 wil mensen op een aangename manier in contact brengen met  producten of diensten die er voor zorgen dat hun comfort en levenskwaliteit toeneemt. Met veel aandacht voor het lokale aspect.

thema's

Actief

Sporten, bewegen, reizen, in de tuin werken. Actief zijn kan op vele mogelijke manieren.

Gezond

Bij het ouder worden is gezondheid belangrijker dan ooit. Verzorging, voeding, beweging, alles speelt een rol.

Gezellig

Een aangename sfeer waarin het gezellig vertoeven is.

admission, coupon, admit
En zoveel meer

Kom zelf langs en ontdek wat Expo 50 nog te bieden heeft.